Nieuwe cursus boksen start 22 augustus!

Een cursus van 10 lessen om de basis van boksen te leren.

Naar aanleiding van het succes van de vorige cursus boksen zal er vanaf donderdag 22 augustus 2019 weer een cursus boksen starten. Deze cursus is bedoeld om de basis van het boksen te leren. Wil jij op een verantwoorde manier fitter worden? Twijfel je al een tijd om je bij een boksschool in te schrijven? Of wil jij op een andere manier geprikkeld worden? Dan is deze cursus echt iets voor jou. De structuur van de lessen bestaat uit een warming-up, gevolgd door een stuk techniektraining, core-stability en interval training. Per les zal het niveau opgebouwd worden.

Start: Donderdag 22 augustus
Aantal: 10 lessen
Tijd: Donderdagavond 19:30
Kosten: 79 euro

Bokshandschoenen en ander materiaal zullen door het SMC Almere verzorgd worden. Indien je eigen materiaal hebt, mag je deze uiteraard meenemen en gebruiken. De minimale leeftijd voor deze cursus is 16 jaar en ouder. 

Voor meer informatie en aanmelding kan je een mail sturen naar: mitch.meijer@smcalmere.nl. Ben je overtuigd en wil je deelnemen aan deze cursus? Meld je dan snel aan want er zijn maar 10 plekken beschikbaar.

Vermeld in de mail voor je aanmelding het volgende: je naam, telefoonnummer en je eventuele ervaring met boksen (mocht dit van toepassing zijn).

https://www.smcalmere.nl/fitheid/